Kóstolom Borkereskedés

Pezsgők a házban

Pezsgők a házban Pezsgők a házban  - Kóstolom Borkereskedés

A buborék szívügyünk és rendszeresen kóstoljuk az alaptól egészen a prémium chamapagne termelőkig a szortimentet all around the globe, hogy uptodate legyünk és nagyon trendik (is).

Pontosan tudjuk és értjük, miért a francia champagne márkák a legdrágábbak, de itt egy palack komolyabb francia nemes bubiért cserébe egy olyan 6-os válogatást kínálunk, ami bubiban végigkíséri az ünnepeket lazán. Persze aki chamapagne-t akar, azt is rendelhet tőlünk, de aki best-buy bubikat szeretne az ünnepekre, ráadásul egy kartonnal verhetetlen áron, annak bátran ajánljuk a válogatásunkat. Van benne a natúr vonalat kedvelők számára kedvenc pet-nat-unk Tokajból, hazai pezsgők két külön kategóriában, a Gedeontól egy zseniális sárfehér és egy etyeki Rosé MT a peszgőmestertől Szövényi Árontól (Anonym pince).

 

Külföldi buborékok közül az abszolút közönségkedvenc Il Colle prosecco a kezdés, majd jön az idei év egyik nagy felfedezettje nálunk ár-érték arányban, egy igazi különlegesség spanyolból, Cava Reserve Brute Natur 2018 (DO Penedes)  és egy francia pezsgő a sor végére Maison Louis De Grenelle, Louis Cuvée Organic - 2021, ami szintén zseniális best-buy tétel és garantáltan nem okoz csalódást. Tehát újra - nem a címkével szeretnénk titeket levenni a lábatokról, hanem a beltartalommal, ami ebben az árkategóriában nálunk közönségkedvenc. 

Aki nagynevű „sámpájntermelőkön” szocializálódott, az is talál magának garantáltan kedvére velót, de ez nem „sámpájnsor”, hanem egy Kóstolom best-buy bubisor az ünnepekre, amit nagy szeretettel ajánlunk az ünnepi készülődéshez, a karácsonyi menühöz, szimplán a családi koccintásokhoz, szilveszterre, vagy szimplán reggeli mellé😊

33 400 Ft

Nem rendelhető
Szállítási idő:
Budapest 1 munkanap, vidék 2 munkanap, külföld 5 munkanap
Szállítási idő:
Budapest 1 munkanap, vidék 2 munkanap, külföld 5 munkanap

Belföldön Ingyenes szállítás 28 900 Ft felett

Ingyenes szállítás 60 000 Ft felett külföldön

Biztonságos fizetés

Csomag tartalma

1 x

TR ORGANIKUS PÉT-NAT

TR Művek

TR ORGANIKUS PÉT-NAT - 2020

1 x

Sárfehér Pezsgő Brut

Gedeon

Sárfehér Pezsgő Brut - 2021

1 x

CAVA RESERVA BRUT NATURE

At Roca

CAVA RESERVA BRUT NATURE - 2018

1 x

Louis Cuvée Organic

MAISON LOUIS DE GRENELLE

Louis Cuvée Organic - 2021

1 x

COLLE BAIO CONGELIANO VALDOBBIADENE PROSECCO

Il colle

COLLE BAIO CONGELIANO VALDOBBIADENE PROSECCO - 2021

1 x

Anonym Brut Rosé Összhang  n. v.

Anonym Pince

Anonym Brut Rosé Összhang n. v. - 2016