Kóstolom Borkereskedés

Áprilisi válogatás 2024

Áprilisi válogatás 2024

A St. Donát Blanc 2022 könnyed, friss fehérbor, a termőhely üzenetével. Halvány szalmasárga színével és virágos, citrusos illatával tökéletes választás a hétköznapokra is, de ételek mellé is jól párosítható. 

A St. Donát Márga Furmint 2021 telt, karakteres fehérbor. Aranysárga színe és összetett, izgalmas egzotikus illata nagyon behízelgő. Ízében érett körte, sárgabarack és citrusok dominálnak.

A Steigler BIO Furmint 2021 telt, vastag, élénk fehérbor. Aranysárga színe mellett egzotikus gyümölcsök és méz illata a jellemző. Ízében barack, birsalma jegyek uralkodnak és jól érlelhető izgalmas fehérbor, szépen hozza a soproni termőhely jegyeit.

A „Faust” Kékfrankos 2019 karakteres, tartalmas, izgalmas vörösbor. Mély rubinvörös színe és komplex illata áfonyát, szedret és fűszereket idéz. Kortyra selymes, elegáns, érett cseresznyés, fűszeres ízekkel.

A Steigler Prémium Syrah 2020 testes, csiszolt vörösbor. Mély bíbor színével és fűszeres, szedres illatával hódít. Kortyra komplex, koncentrált gyümölcsösség jelenik meg és a szakértők top választása. 

Az „Gyerekjáték” Olaszrizling 2020 üde, könnyed fehérbor. Halvány citromsárga színnel és friss, virágos illattal rendelkezik. Ízében zöldalma, grapefruit és lime uralkodik, modern, de egyben termőhely értékeit őrző fehérbor, abszolót best-buy kategória.

Ajándékötletek

Ez a borcsomag remek ajándék lehet barátoknak, családtagoknak vagy üzleti partnereknek egyaránt.

A minőségi borok mindig jó benyomást keltenek, és nem csupán egy alkoholos terméket közvetít   a bor, hanem a termőhely és a borkultúra üzenetét.  Ráadásul a bor egy olyan élmény, amit meg lehet osztani másokkal, legyen szó akár egy vacsoráról vagy összejövetelről.

A borcsomag személyre is szabható a megajándékozott ízlése szerint. Válogathatunk belőle bármilyen alkalomra - legyen az születésnap, házassági évforduló vagy ünnep.

A minőségi borok évről-évre sokat fejlődtek hazánkban, érlelhetőek és sokat fejlődnek a palackban, ha megfelelően választunk Nyílván az alapborok, a friss üde, könyedebb tételek esetében nem érdemes tárolni a borokat, de nyugodtan kérdezz tőlünk és segítünk a borok kapcsán. 

Szóval ha valakinek igazán különleges élményt szeretnénk ajándékozni, ami maradandó emlék is lesz, válasszunk minőségi magyar borokat! 

  • Vörös húsokhoz
  • Fehér húsokhoz
  • Szárnyasokhoz
  • Friss
  • Gyümölcsös

33 600 Ft

Készleten
Szállítási idő:
Budapest 1 munkanap, vidék 2 munkanap, külföld 5 munkanap
Szállítási idő:
Budapest 1 munkanap, vidék 2 munkanap, külföld 5 munkanap

Belföldön Ingyenes szállítás 28 900 Ft felett

Ingyenes szállítás 60 000 Ft felett külföldön

Biztonságos fizetés

Csomag tartalma

1 x

Steigler Prémium BIO Furmint

Steigler Pince

Steigler Prémium BIO Furmint - 2022

1 x

Steigler Prémium BIO Syrah

Steigler Pince

Steigler Prémium BIO Syrah - 2021

1 x

 „Faust” Kőröshegyi Kékfrankos

Kékajtó Borászat és Szőlőbirtok

„Faust” Kőröshegyi Kékfrankos - 2019

1 x

„Gyerekjáték” Kőröshegyi Olaszrizling

Kékajtó Borászat és Szőlőbirtok

„Gyerekjáték” Kőröshegyi Olaszrizling - 2020

1 x

Blanc

ST.Donat

Blanc - 2022

1 x

Márga Furmint

ST.Donat

Márga Furmint - 2021