Kóstolom Borkereskedés

Borkóstoló utalvány

Borkóstoló utalvány

Ajándékba, barátokkal, pároddal, vagy társasággal: nevezzetek be erre a különleges borsorra és ismerkedjetek meg hazánk 6 borvidékének különlegességeivel.

Hat különleges borászat, hat kiemelkedően izgalmas tétel, amit érdemes megkóstolni. Most -33% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg a borkóstoló sort, amit bármikor le tudtok kóstolni nálunk január 31-ig. A kóstolósorhoz jár egy mini antipasti tál is. 2023-ban a Kóstolom Winebar Buda érdemelte ki a legjobb borbár kitüntetést a Vince Magazin szakmai és közönségszavazásán. Több mint 200 féle bort tudtok nálunk kóstolni, 50 féle pezsgőt és több mint 50 féle párlatot. Várunk titeket laza, kötetlen bárhangulattal, kedvenc zenéinkkel és hamisítatlan Kóstolom életérzéssel. Nincs más dolgotok, vedd meg most a kóstolót és foglalj asztalt január 31-ig bármikor. Ha ajándékba szánod az ünnepekre a kóstolót, jelezd felénk, és küldünk egy Kóstolókártyát névre szólóan.

Az alábbi borsorba feltörekvő és egyben nagy múltú komoly birtokok kimagaslóan jó és különleges tételeit válogattuk be, amiket érdemes megismerni.

 

1. Bakos Pincészet „Wood” Rajnai Rizling 202

2. Holdvölgy Vison 2021

3. Szent Donát Birtok Olaszrizling 2019

4. Kékajtó Borászat „Faust” Kékfrankos 2019

5. Steigler Pincészet Prémium Syrah 2021

6. Malatinszky Cabernet Sauvignon 2015

Nem rendelhető
Szállítási idő:
Budapest 1 munkanap, vidék 2 munkanap, külföld 5 munkanap

Belföldön Ingyenes szállítás 28 900 Ft felett

Ingyenes szállítás 60 000 Ft felett külföldön

Biztonságos fizetés