Kóstolom Borkereskedés

Maláta Klub a Kóstolomban I Körutazás a Whisk(e)y-k világában I Október 25. Szerda 19:00


Körutazás a Whisk(e)y-k világában

Időpont: 2023.10.25. I Szerda I 19:00

Helyszín: Kóstolom Borbár, Budapest, Káplár utca 19.

Kóstoló témája, amiről Fruzsi feltétlenül mesélni fog többek között:

  • Ki készítette először, hogy alakult ki különböző nemzetek whisky kultúrája?
  • Hogyan nevezzük pontosan, illetve milyen alapanyagból készülhet?
  • Egyáltalán miilyen lépések alapján kóstoljunk helyesen?
  • Mit válasszunk? Single malt? Blended? Single Cask?
  • Mely történelmi állomások és technológiai újításokon ment végig ez az ágazat?
  • …és még számos kérdés juthat eszünk be, ha whiskyről van szó.

Utazást teszünk különböző whisky régiókban és megválaszoljuk a fenti kérdéseket

Kóstoló sor:

  • Hinch Small Batch Bourbon Cask -ÍR
  • Nikka Coffey Grain -JAPÁN
  • Benriach 12 éves (0,7L / 46%)-SKÓT/SPEYSIDE
  • Clynelish 14 éves- SKÓT/HIGHLAND
  • Old Pultney 15 éves -SKÓT/HIGHLAND
  • Kilchoman Machir Bay Cask Strength- SKÓT/ISLAY

Hol és mikor?

  • 2023.10.25 19:00 - 21:00
  • 1024 Budapest, Káplár utca 19
  • Kóstolom Borkereskedés
  • +36 30 468 2077
  • borbar@kostolom.hu