Maláta Klub a Kóstolomban I Körutazás a Whisk(e)y-k világában I Október 25. Szerda 19:00
Körutazás a Whisk(e)y-k világában
Időpont: 2023.10.25. I Szerda I 19:00
Helyszín: Kóstolom Borbár, Budapest, Káplár utca 19.
Kóstoló témája, amiről Fruzsi feltétlenül mesélni fog többek között:
- Ki készítette először, hogy alakult ki különböző nemzetek whisky kultúrája?
- Hogyan nevezzük pontosan, illetve milyen alapanyagból készülhet?
- Egyáltalán miilyen lépések alapján kóstoljunk helyesen?
- Mit válasszunk? Single malt? Blended? Single Cask?
- Mely történelmi állomások és technológiai újításokon ment végig ez az ágazat?
- …és még számos kérdés juthat eszünk be, ha whiskyről van szó.
Utazást teszünk különböző whisky régiókban és megválaszoljuk a fenti kérdéseket
Kóstoló sor:
- Hinch Small Batch Bourbon Cask -ÍR
- Nikka Coffey Grain -JAPÁN
- Benriach 12 éves (0,7L / 46%)-SKÓT/SPEYSIDE
- Clynelish 14 éves- SKÓT/HIGHLAND
- Old Pultney 15 éves -SKÓT/HIGHLAND
- Kilchoman Machir Bay Cask Strength- SKÓT/ISLAY
Hol és mikor?
- 2023.10.25 19:00 - 21:00
-
1024 Budapest, Káplár utca 19
- Kóstolom Borkereskedés
- +36 30 468 2077
- borbar@kostolom.hu