Kóstolom Borkereskedés

BOPRÁRBAJ Reloaded - Világszám: az első 3-as összecsapás a kóstolomban 2024.01.17. 19:00


A borpárbaj belharc lassan két éve tart. Először Zsolt egy pezsgőpárbajon győzte le Gábort, majd Zsanett volt már csak hátra, aki ellen egy szoros párbajon teljesen megérdemelten kikapott. Zsaninak nem lett volna más dolga, mint ügyesen megbundázni a párbajt, és elverni Gábort a nemzetek harca összecsapáson, de sajnos nem sikerült neki. Összedugták a fejüket így hárman, de nem volt már hova tovább. Újra nem kezdhették a körversenyt, tanácstalanok voltak. Egy rajnait pattintottak, és amikor felszisszent a palack, játékmesterünk Dávid szelleme súgta meg nekik a megoldást.

„Térjetek le a járt útról, legyetek bátorak.”

Mély levegőt vettek, egymásra néztek, és egyértelmű volt mindhármuknak, hogyan fog eldőlni végérvényesen, megingathatatlanul a körharc sorsa: Hármas Borpárbaj.

Várjuk a bortörténelem első összecsapását január 17-én, ahol a három „Kóstolom Winebar Buda szakija” csap össze: Zsani VS. Gábor VS. Zsolt. Ez lesz a borbár történetének első és egyetlen hármas párharca, és aki nyer, azt biztos a bortörténelem meghatározó szereplőjeként fogja emlegetni az utókor, neve örök dicsőség fénye alatt fog fürdőzni a világegyetem minden szegletében az örökkévalóságig. A hármas döntőre egy új tematikát találtunk ki, ami a játékosok számára nagyobb kihívást fog jelenteni, a vendégek számára pedig több bort és élményt.

Szabályok:

5 forduló, mindegyik fordulóban három bort kóstolnak felfedetlenül a vendégek, és szavaznak az általuk legjobbnak ítélt borra.

  1. "Hétköznapi" fehér – Polci ár maximálisan: 4000 Ft
  2. „Nagy" fehér – Polci ár maximálisan: 8000 Ft
  3. "Hétköznapi" vörös  – Polci ár maximálisan: 4500 Ft
  4. „Nagy vörös” – Polci ár maximálisan: 9000 Ft
  5. Pezsgő – Polci ár maximálisan: 16000,- Ft

Minden körben a legtöbb szavazatot kapó játékos 2 pontot zsebel be, a második 1 pontot a harmadik 0-t.

Pontegyezőség esetében mindkettő kap pontot, helyezéstől függően.

Ha az utolsó kör után pontegyezőség van, a szavazatok száma dönt. Ha az is egyezik, akkor egy utolsó, döntő körben eldől a verseny, ahol már csak két bor csap össze. 

Ugyan erre szinte alig van esély, de a remény hal meg ugye utoljára, szóval reméljük szoros lesz a párharc. 

A legjobb borok csapnak össze, mindenki a legjobb tudása szerint fog választani, ezért egy garantáltan izgalmas 15-es borsort kóstolhatnak a vendégek ezen a felejthetetlen estén. Nyerjen a legjobb és hajrá Borpárbaj!

Hol és mikor?

  • 2024.01.17 19:00 - 22:00
  • 1024 Budapest, Káplár utca 19
  • Kóstolom Borkereskedés
  • +36 30 468 2077
  • borbar@kostolom.hu