Kóstolom Borkereskedés

Kóstolom Borklub - Spanyol meló 2024.03.13. 19:00


Fedezzük fel együtt Spanyolország rejtett kincseit: Újra BorKlub a Kóstolomban

Amikor Spanyolország területére lépünk, még ha csak gondolatban is, érezhetjük a kultúrális sokszínűséget és a gasztronómia és borok jelentős szerepét. A flamenco ritmusai, az életigenlő emberek, a káprázatos építészet, és természetesen, a gasztronómia világa mind hozzájárulnak ahhoz az élményhez, amely Spanyolországot olyan egyedülállóvá teszi. Azonban egy dolog van, ami különösen kiemelkedik ebben a sokszínű kulturális palettában: a spanyol borok világa.

A Spanyol borok különleges univerzuma

Spanyolország nem csak területileg Európa egyik legnagyobb országa, hanem a borászat terén is óriási a sokféleség. Minden régió, minden tájegység valami újat és izgalmasat kínál a borok szerelmeseinek. Éppen ezért rendkívüli öröm számomra, hogy bejelenthetem: március 13-án egy különleges esemény keretében lehetőség nyílik megismerni és megkóstolni Spanyolországból 3 borászat borait.

A kóstoló, ahol tényleg minden a borokról szól

Az esemény egy igazán intim hangulatú kóstoló, ahol 12  résztvevő kap lehetőséget arra, hogy közelebb kerüljön Spanyolország 3 választott borászatához. 

Celler de L'Era - Organic Winery – D.O. Montsant: Az organikus borászat szerelmeseinek kötelező állomás. A Montsant régió szívében található pincészet fenntartható módon, a természet tiszteletben tartásával készíti el csodálatos borait.

A Panches – Vinos De Madrid D.O.: Madrid környéki borok, amelyek megmutatják, hogy a spanyol főváros környéke is rejteget izgalmas borászati kincseket.

Marqués de Berol SL. Corella, Spain: A Navarra régióban található pincészet a hagyományos borászati technikák és a modern innovációk tökéletes ötvözetét kínálja.

Összesen 15 különleges spanyol fehér és vörösbort kóstolhatunk meg.

Miért érdemes részt venni?

Ez az esemény több, mint egy egyszerű bor kóstoló. Ez egy utazás, egy kalandozás Spanyolország szívébe, ahol a borokon keresztül ismerhetjük meg az ország lelkét, történelmét, és kultúráját. Az esemény különlegességét nem csak a kiválasztott borok, hanem a szűkös létszám is adja. Egy intim, 12 fős társaságban minden résztvevő személyes figyelmet kap, és valódi beszélgetések szövődhetnek a borok, a borászatok és Spanyolország titkairól.

Várunk szeretettel március 13-án, hogy együtt fedezhessük fel Spanyolország varázslatos borainak titkait!

Hol és mikor?

  • 2024.03.13 19:00 - 22:00
  • 1024 Budapest, Káplár utca 19.
  • Kóstolom Borkereskedés
  • +36 30 468 2077
  • borbar@kostolom.hu