At Roca
At Roca Cava Reserva 2019
2019
Fehér
Bor
Cuvée
Brut nature
Spanyolország
DO Penedes
12 % Vol.
0,75 L
7,00 C
2012-ben alapított, Barcelónától néhány km-re található pincészet hűs és belevaló Cava-ját hozzuk el most nektek!
Harmónia, egyensúly és a természet tisztelete! Ezen irányelvek alapján, több ökológiai szőlőtermelővel együttműködve hívják életre eme hűs habzó csodát!
Több mint 30 éves szőlőtőkékről és 32 különböző parcelláról szüretelt alapanyag hivatott megmutatni Penedès vidékének sokszínűségét. Spanyolország 3 őshonos szőlőfajtájának remek egyvelegét kóstolhatod most meg, melyek 50-30-20%-ban oszlanak meg a 2019-es Reserva Extra Brut-ben:
- a Macabeu hozza a lágyságot, frissességet, és gyümölcsösséget
- a Xarel·lo karaktert, aromát, testességet kölcsönöz
- a Parellada-tól pedig eleganciát kap.
Métode Tradicional technológiával készülő palackokat minimum 20 hónapig érlelik. Az Extra Brut kivitelt azok is kedvelni fogják, akik nem szeretik ha csontszáraz egy pezsgő.
Körte, briós, halvány barack mellett természetesen jönnek a citrusos jegyek is és egy kevés csonthéjas beütése is van.
Ha valami igazán jóra vágysz a nyáron, dönts mellette! Tökéletes választás lesz, akár alkalomra, de akár egy unalmas hétköznap estét is nagyon szépen fel fog dobni. Próbáld ki aperitifként egy nyári vacsi előtt, vagy fogyaszd grillezett tengeri finomságokkal!
7 900 Ft
Egységár: 10 533 Ft/L
Nem rendelhetőBelföldön Ingyenes szállítás 28 900 Ft felett
Ingyenes szállítás 60 000 Ft felett külföldön
Biztonságos fizetés
2012-ben alapított, Barcelónától néhány km-re található pincészet hűs és belevaló Cava-ját hozzuk el most nektek!
Harmónia, egyensúly és a természet tisztelete! Ezen irányelvek alapján, több ökológiai szőlőtermelővel együttműködve hívják életre eme hűs habzó csodát!
Több mint 30 éves szőlőtőkékről és 32 különböző parcelláról szüretelt alapanyag hivatott megmutatni Penedès vidékének sokszínűségét. Spanyolország 3 őshonos szőlőfajtájának remek egyvelegét kóstolhatod most meg, melyek 50-30-20%-ban oszlanak meg a 2019-es Reserva Extra Brut-ben:
- a Macabeu hozza a lágyságot, frissességet, és gyümölcsösséget
- a Xarel·lo karaktert, aromát, testességet kölcsönöz
- a Parellada-tól pedig eleganciát kap.
Métode Tradicional technológiával készülő palackokat minimum 20 hónapig érlelik. Az Extra Brut kivitelt azok is kedvelni fogják, akik nem szeretik ha csontszáraz egy pezsgő.
Körte, briós, halvány barack mellett természetesen jönnek a citrusos jegyek is és egy kevés csonthéjas beütése is van.
Ha valami igazán jóra vágysz a nyáron, dönts mellette! Tökéletes választás lesz, akár alkalomra, de akár egy unalmas hétköznap estét is nagyon szépen fel fog dobni. Próbáld ki aperitifként egy nyári vacsi előtt, vagy fogyaszd grillezett tengeri finomságokkal!
Az évjáratról
A koranyári hidegek, egyszámjegyű Celsius-fokok után az évszazádos távlatban is legforróbb július, forró nyár és kellemes ősz igyekezett kárpótolni a szőlőtermelőket. Ez összességében ígéretes évjáratot eredményezett, ahol az extrém kánikula ellenére a savakat is jellemzően sikerült jól megőrizni.
Cuvée